Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldız oyuncu Dzsudzsak!

Yazının Giriş Tarihi: 15.03.2016 02:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 02:09
Ligde son 2 haftadır tekrar bir seri yakalayan Bursaspor, dün akşam 25.haftanın kapanış maçında Antalyaspor’a konuk oldu.

Öncelikle Pazar günü Ankara’da yaşanan elim olay nedeniyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Dün akşam maçtan önce her iki takım taraftarlarının iki takımı birlikte tribünlere çağırması, ‘Türkiye’, ‘Şehitler ölmez’, ‘Anadolu’ sloganlarının atılması güzel görüntülerdi.

Bursaspor maça tutuk başladı. İlk yarım saatlik bölümde Sağ kanatta Deniz’i yeterince kullanamazken sol kanatta Dzsudzsak yine etkili olamadı. Hamza hocanın bu Dzsudzsak ısrarını anlamak mümkün değil.

Orta sahada Jorquera, Batalla ile pas bağlantısını kuramazken, Erdem’in daha 20. dakikada sakatlanarak yerini Dany’e bırakması yeşil beyazlı ekip için talihsizlikti. Bu bölümde Antalyaspor da organize atak geliştiremezken, bulduğu korner atışlarıyla etkili olmaya çalışırken, yeşil beyazlı ekip 30.dakikada Deniz ile çok net bir fırsattan yararlanamadı.

Ev sahibi ekip ilk yarıda daha çok Serdar Özkan ile sol kanadı kullanırken, yeşil beyazlı ekip ortadan gelmeyi tercih etti. 25. dakikadan sonra ise Deniz ile Dzsudzsak’ın yer değiştirmesi ile Aziz-Deniz ikilisi ile sol kanat çalışmaya ve yeşil beyazlı ekip bu bölgeden etkili ataklar geliştirmeye başladı.

Antalyaspor ikinci yarıya golle başladı. Üst üste kazanılan serbest vuruşu ve köşe atışları sonucu 49’da ceza sahası içinde bomboş kalan Diego çok sert bir şutla takımını 1-0 öne geçirdi.

Burada bir parantez ‘yıldız’ oyuncumuz Dzsudzsak’a açmak istiyorum. Allah aşkına Hamza hocam bu oyuncuyu oynatarak yeşil beyaz sevdalılarını daha fazla çileden çıkarma. Bu oyuncu bırak Bursaspor’a ekstra işler yapmayı, yanındaki adama pas daha atamayan, şut atmayı beceremeyen, adam eksiltmeyen, aldığı her topta el freni gibi takımın hızını kesen bu oyuncudan ne bekliyorsun? 63 dakika bu oyuncu yüzünden takım 10 kişi oynadı, yazık, hem de çok yazık..

Batalla dün akşam resmen yalnız adamı oynadı. Ne attığı pasın dilinden anlayan var, ne de kaçtığı alana top atacak bir oyuncu var.

Artık bu takımda Bursalılar, Bursasporlular Dzsudzsak, Jorquera, Stoch gibi oyuncular yerine Furkan’ı, Kubilay’ı görmek istiyor. Hata yapacaksa bu çocuklarımız yapsın, yenileceksek bu oyuncularla yenilelim ve bu oyuncularımız gelecek yıl için tecrübe kazansın.

Sercan oyuna girdikten sonra biraz daha risk alan ve hücumu daha fazla düşünen Bursaspor, Antalyaspor’un starı Eto’nun golüyle 2-0 geriye düşünce kafa olarak da maçı bitirdi. Bu dakikadan sonra şuursuz ataklar savunmada da açıklar verirken, ev sahibi takım son dakikalarda bir de penaltı atışı sonrasında bir gol daha buldu ve yeşil beyazlı ekip Güney seferinden ağır hasarlı olarak döndü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.