Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeter artık işinize bakın

Yazının Giriş Tarihi: 13.02.2015 00:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.02.2015 00:54


Bursaspor’un önünü kesmek isteyenler, devre arasında ‘parçala-yönet’ mantığını devreye sokamamasına rağmen hala umutlarını kaybetmedi.

Bursaspor bu sezon lige iyi bir giriş yapamadı. Avrupa kupalarında yaşanan talihsizlik ligin ilk haftalarında sonuçlara da yansıdı. Özellikle zirve hedefindeki rakiplerGalatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe’ye karşıoynanan iyi futbolun sonuca yansımaması camiada büyük üzüntü yarattı. Bu kayıplar teknik patron Şenol Güneş’e ve öğrencilerini yıpratmak yerine daha da kenetledi ve üstüne konularak bugünlere gelindi.

İlk başta Timsah’ın çıkışını dikkate almayanlar, 4 oyuncunun A Milli Takıma gitmesini de ilk başlarda çok eleştirdi. Ancak oyuncularımızın buradaki maçlarda gösterdiği performans, bu işgüzarların önünü az da olsa kesti. Ardından yeşil beyazlı ekibin performansının üstüne koyarak gitmesi, hele hele son Galatasaray maçında Timsah’ın Aslan’ı deyim yerindeysedarmadağın etmesi herkesin aklını başına getirdi.

Devre arası transfer döneminde gelen tehlikeyi önleme çabasıyla Bursaspor’un yıldız oyuncularına: “Serdar Aziz, Ozan Tufan, Fernandao, Volkan Şen ve Şener Özbayraklı”ya kancayı attılar. Oyuncuların kafasını karıştırdılar. Kulübün düştüğü durumdan da faydalanıp Timsah’ı parçalamak istediler. Ancak bu büyük camia buna fırsat vermedi. Bu konuda Başkan Recep Bölükbaşı’nı e yönetimi kutlamak gerekir.

Transfer dönemi geride kaldı, Timsah’tan bırakın bir parça almayı, bir pul bile koparamayanlar hala umutlarını kaybetmediler.

Hala ısrarla yazıp-çizmeye devam ediyorlar. Bazıları Brezilya’ya gidiyor, bazıları Brezilya’dan adam çağırıyor, bazıları sezon sonu için söz alıyor, bazıları yeni sezonun planlamalarını Bursaspor’un oyuncuları üzerinden yapıyor, vs,vs..

Hiç kendi kadrosu üzerinden gelecek planlaması yapan yok.Düşünce belli, “Biz nasıl olsa kötü gidiyoruz, dibe çöküyoruz, dev adımlarla gelen, önüne geleni deviren Bursaspor’un önünü keselim.”

Ama yemezler kardeşim. Yeterin artık, herkes işine baksın. Bu takımdaki herkes bu forma altında mutlu, gelecek planlarını Bursa için yapıyor.

Dün “Milli Takım’da 4 Bursasporlu ne yapacak?” diye eleştiri de bulunanlar, burun kıvıranlar bugün “Milli Takıma Bursaspor’dan giden oyuncu sayısı 5 olabilir” diye tartışıyor.

Daha çok tartışacak, kendinizi avutacaksınız. Kısır döngüde dün burun kıvırdıklarını bugün baş tacı, bugün baş tacı yaptıklarınızı ulaşamayınca da yarın ‘mundar’ etmeye devam edeceksiniz.

Buna alıştık artık. Düşün Timsah’ın yakasından...

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.