Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zübeyde Hanım Lisesi yoksul öğrencileri sevindirecek

Siirt Zübeyde Hanım Lisesi Okul Aile Birliği üyelerinin organize ettiği kermese öğretmenler, öğrenci velileri, vatandaşlar ve öğrenciler büyük destek verdi. Kermesten elde edilecek gelir, okulda eğitim gören fakir öğrencilerin ihtiyaçları...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zübeyde Hanım Lisesi yoksul öğrencileri sevindirecek
Siirt Zübeyde Hanım Lisesi Okul Aile Birliği üyelerinin organize ettiği kermese öğretmenler, öğrenci velileri, vatandaşlar ve öğrenciler büyük destek verdi. Kermesten elde edilecek gelir, okulda eğitim gören fakir öğrencilerin ihtiyaçları için kullanılacak. Öğretmenler, öğrencileriyle birlikte stant başında durarak, yiyecek ve içeceklerin satışını yaptı.

İlin yerel yemeklerinin sergilendiği kermeste konuşma yapan Zübeyde Hanım Lisesi Müdürü İdris Yolbaş, kermesin okulda eğitim gören fakir öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına önemli katkı sağlayacağını belirterek, "Bu kermes okulumuz aile birliğinin organizesinde gerçekleştirilen bir etkinliktir. İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin ihtiyaçlarını gidermek ve Okul Aile Birliği ile velilerimizin birlik ve beraberliklerinin kaynaşması amacıyla düzenlenmiştir. Öğrenci velileri kendi evlerindeki mutfaklarında yaptıkları yerel yemekleri burada katılımcılara sundular. Vatandaşların yoğun ilgi göstermeleri bizleri mutlu etti. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Misbah Yılmaz ise elde edilen gelirle fakir öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamanın, ellerinden tutup bir yerlere getirmenin en büyük hayalleri olduğu söyledi. Yılmaz, "Okul aile birliği olarak biz de bu etkinlikte yer alarak öğrencilerimize destek olduk. Bu kermesle okulda öğrenim gören fakir öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamaya çalışacağız. Kermesin düzenlenmesinde katkısı olan başta okul müdürümüz İdris Yolbaş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.