Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zonguldaklı gaziler, yağış altında günlerini kutladı

Zonguldak’ta 19 Eylül Gaziler Günü, yağış altında kutlandı. Valilik önünde toplanan gaziler, törenin ardından mezarlığa giderek gazi ve şehitler için dua etti. Valilik önündeki Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene Gaziler’in yanı...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2014 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2014 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldaklı gaziler, yağış altında günlerini kutladı
Zonguldak’ta 19 Eylül Gaziler Günü, yağış altında kutlandı. Valilik önünde toplanan gaziler, törenin ardından mezarlığa giderek gazi ve şehitler için dua etti.

Valilik önündeki Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene Gaziler’in yanı sıra Vali Ali Kaban, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 3.Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Ramazan Çakal, 19 Eylül Gaziler Günü’nün savaş meydanlarında canını ortaya koyarak, aziz milletine ve vatanına hizmet eden gazilerin şeref günü olduğunu kaydetti. Gazi Ramazan Çakal, "Bugün gazi olmanın gurur ve kıvancını büyük bir coşku ile yaşıyoruz." dedi.

Daha sonra Zonguldak Valisi Ali Kaban ve beraberindeki protokol üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şubesi'ni ziyaret etti. Vali Kaban, vatan için cepheye koşan Gazi’lerin her zaman değerli olduğunu belirtti.

Tuğgeneral Birol Şimşek, Albay Haluk Selvi, bazı daire müdürleri ve gaziler, Gaziler Mezarlığı'nı ziyaret etti. Burada tören ise Kuran-ı Kerim okunması ve dua edilmesiyle sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.