Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ziya Ercan, AK Parti'den Menteşe aday adaylığını açıkladı

Emlak Müşavirleri Federasyonu İkinci Başkanı ve Muğla Belediye Meclisi Üyesi Ziya Ercan, AK Parti'den Menteşe belediye başkan aday adaylığını törenle açıkladı. İl Özel İdaresi salonundaki törene AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri,...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ziya Ercan, AK Parti'den Menteşe aday adaylığını açıkladı
Emlak Müşavirleri Federasyonu İkinci Başkanı ve Muğla Belediye Meclisi Üyesi Ziya Ercan, AK Parti'den Menteşe belediye başkan aday adaylığını törenle açıkladı. İl Özel İdaresi salonundaki törene AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, büyükşehir aday adayları Mestan Yayman ve Mustafa Kurtulmuşlu, Yerkesik Belediye Başkanı ve Menteşe belediye başkan aday adayı Yusuf Demirci, Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eşi Nilüfer Ercan'la birlikte kürsüye çıkan Ziya Ercan, CHP'nin Muğla’da 40 yıldır yapamadığını, AK Parti kadrolarının beş yılda yapacağını söyledi. Muğla'nın önümüzdeki yerel seçimlerde büyükşehir statüsü kazanacağını hatırlatarak, "Muhalefet partileri, ilin tamamını büyükşehir olarak kabul eden bu yönetim şeklinin bir ceza olduğu konusunda görüşlerini açıkladı. Oysa biz Büyükşehir Yasası'yla hizmetin en temel prensibine halkı koyarak, halk-hizmet buluşmasının temellerini attık. Muğla'nın büyükşehir olmasının ardından bütçesi, 390 milyon 711 bin 160 liraya yükseldi. Büyükşehir olmalarına karar verilen 13 ilin gelir artışı ortalaması yüzde 53'ken Muğla ilinin yüzde 96,5'e ulaştı." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.