Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zafer Bayramı Çayyolu'nda coşkuyla kutlandı

Çayyolu Ata Park, her yıl olduğu gibi bu yıl da '30 Ağustos Zafer Bayramı' kutlamalarına ev sahipliği yaptı. 7’den 70’e çok sayıda Çankayalı, Zafer Bayramı'nın coşkusunu yaşadı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıldönümü...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2015 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2015 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zafer Bayramı Çayyolu'nda coşkuyla kutlandı
Çayyolu Ata Park, her yıl olduğu gibi bu yıl da '30 Ağustos Zafer Bayramı' kutlamalarına ev sahipliği yaptı. 7’den 70’e çok sayıda Çankayalı, Zafer Bayramı'nın coşkusunu yaşadı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıldönümü Çayyolu Ata Park’ta kutlandı. Çok sayıda vatandaş ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen etkinliğe Çankaya Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Gülsün Bor Güner katıldı.

Atatürk anıtına çelenklerin konulmasıyla başlayan kutlamalarda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlamını ifade eden konuşmalar yapıldı. Güner, “Her yıl büyük bir coşkuyla kutladığımız 30 Ağustos’u ne yazık ki bu yıl terör saldırıları nedeniyle buruk kutluyoruz. Özgürlük ve bağımsızlık mücadelemizin meşalesinin yakıldığı günden büyük zafere kadar canını ortaya koyarak mücadele eden Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyorum.” diye konuştu.

Zafer kutlamaları, yapılan konuşmaların ardından Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu’nun Anadolu motiflerinden oluşan gösterisiyle sürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.