Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüzme kursuna çocuklar yoğun ilgi gösterdi

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz spor Okulları kapsamında çocuklar için açılan yüzme kursu eğitimler sürüyor. Çocuklarının yaz tatilinde eğlenceli zaman geçirmeleri, faydalı bilgiler edinmeleri...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz spor Okulları kapsamında çocuklar için açılan yüzme kursu eğitimler sürüyor.

Çocuklarının yaz tatilinde eğlenceli zaman geçirmeleri, faydalı bilgiler edinmeleri ve spor yapmalarını isteyen veliler, Yaz Spor Okulları’nın yolunu tutuyor. Yaz Spor Okulu’nda en çok ilgi gören bölümlerden biri de yüzme kursları oldu. Çocuklar, yüzme kursunda hem eğleniyor, hem spor yapıyor, hem de faydalı bilgiler ediniyor. Yaz Spor Okulu sayesinde çocuklar yeni arkadaşlıklar da kurma şansı buluyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Cemil Budak, yüzme kursunu ziyaret ederek sporcularla sohbet etti. Budak yaptığı açıklamada; "Yaz Spor Okulları kapsamında açılan tüm kurslarımızda çocuklarımız hem tatilin tadını çıkarıyor, hem de spor yapıyorlar. Yüzme kursumuza 7-18 yaş grubu arasında 105 bayan, 111 erkek olmak üzere toplamda 216 sporcumuz belirli seanslarda gelip eğitimlerini tamamlıyorlar. Yüzme kursumuza gelen sporcularımız ilerleyen günlerde profesyonel sporcu olup müsabakalarda boy gösterecektir. Hedefimiz, Yaz Spor Okullarına gelen tüm sporcularımız içinden en iyi sporcuyu seçip olimpiyat sporcusu yapmak, bu hedefimize ulaşmak için tüm ekip arkadaşlarımız ile birlikte çalışıyoruz dedi. Veliler ise açılan kursların çok faydalı olduğunu belirterek İl Müdürlüğüne teşekkür ettiler." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.