Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüz yüze vaaz kursu sona erdi

Karabük’ün Eflani ilçesinde görevli imam-hatip ve müezzin-kayyımlar için merkez Yeni Camii salonunda açılan yüz yüze vaaz kursu sona erdi.İlçe Müftüsü Mehmet Günaydın’ın öğreticiliğini yaptığı kurs da, imam-hatip ve müezzin kayyımlara;...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 22:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yüz yüze vaaz kursu sona erdi
Karabük’ün Eflani ilçesinde görevli imam-hatip ve müezzin-kayyımlar için merkez Yeni Camii salonunda açılan yüz yüze vaaz kursu sona erdi.

İlçe Müftüsü Mehmet Günaydın’ın öğreticiliğini yaptığı kurs da, imam-hatip ve müezzin kayyımlara; vaaz hazırlama ve sunma teknikleri hakkında geniş bilgi verildi. İlçe Müftüsü Mehmet Günaydın, "Camilerimizde görevlilerimiz vaaz yaparak cemaati aydınlatıyorlar. Ancak, bu kurs görevlilerimizin kendilerini geliştirmesine, vaazlara hazırlanırken okuyup araştırma yapacak bilgi edinmelerine ve bu bilgileri cemaatiyle paylaşmalarına vesile olacaktır. Peygamber Efendimiz (sav), ashabını vaazla, sohbetlerle eğitmiş ve onları yıldızlar mesabesine ulaştırmıştır. Bizlerde cemaatimizi Efendimizin (sav) metoduyla yetiştireceğiz." dedi.

Yüz yüze vaaz kursuna 25 imam hatip ve müezzin kayımın katıldığı, 3 hafta süren kurs sonucunda başarılı olan görevlilere belgeleri verildiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.