Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yurt Atayün’ün yüzlerce araçlık seçim konvoyları Ankara’yı turladı

Ankara 2. Bölge Bağımsız milletvekili adayı Yurt Atayün için Başkent’te iki büyük seçim konvoyu oluşturuldu. Yüzlerce araçla Keçiören ve Yenimahalle’yi turlayan seçim konvoylarına vatandaşlar da alkışlayarak ve korna çalarak destek...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2015 20:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2015 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yurt Atayün’ün yüzlerce araçlık seçim konvoyları Ankara’yı turladı
Ankara 2. Bölge Bağımsız milletvekili adayı Yurt Atayün için Başkent’te iki büyük seçim konvoyu oluşturuldu. Yüzlerce araçla Keçiören ve Yenimahalle’yi turlayan seçim konvoylarına vatandaşlar da alkışlayarak ve korna çalarak destek verdi.

Ankara 2. Bölge Bağımsız milletvekili adayı Yurt Atayün'ün ‘Keçiören Seçim Konvoyu’ için araçlar, Etlik Forum Outlet Kavşağı’nda toplandı. Buradan yola çıkan konvoy, Yozgat Bulvarı, Etlik caddesi, Aşağı Eğlence, İncirli, Kuşcağız, Sanatoryum, Meteoroloji, Şelale, Tepebaşı, Kızpınarı Caddesi, Subayevleri, Siteler, Solfasol’dan geçerek Bağlum Seçim Koordinasyon Merkezi’ne ulaştı.

Konvoy ilerlerken bazı vatandaşların balkonlara çıkarak bayrak sallayıp destek verdikleri görüldü. Bayrak, flama ve pankartlarla ilerleyen konvoy, Keçiören'i baştan başa turladı.

Bağımsız milletvekili adayı Yurt Atayün’ün ‘Yenimahalle Seçim Konvoyu’ ise Yenimahalle Çakırlar Büyük Göbek’te toplandı. Buradan yola çıkan konvoy, Gimsa, Ostim, Serhat Mahallesi, Lalegül, İvedik Caddesi, Şentepe, Kayalar, Sevval Caddesi, Ragıp Tüzün Bulvarı’ndan geçerek Kızılcahamam Caddesi üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.