Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yozgat’ta metruk binaların yıkımına başlandı

Yozgat Belediyesi tarafından çıkmaz sokakları açma çalışmaları kapsamında ilde bulunan metruk binaların yıkımına başlandı. Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Aşağı Nohutlu mahallesi Şahin sokakta yapılan yıkım çalışmalarını...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2015 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2015 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yozgat’ta metruk binaların yıkımına başlandı
Yozgat Belediyesi tarafından çıkmaz sokakları açma çalışmaları kapsamında ilde bulunan metruk binaların yıkımına başlandı.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Aşağı Nohutlu mahallesi Şahin sokakta yapılan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Arslan, incelemeler sonrası yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bugüne cadde ve sokaklardaki tıkanık noktaları yıkmak sureti ile cadde ve sokakların daha kullanılır hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Arslan, “Biz bu cadde ve sokakların insanlarımızın daha faydalı bir şekilde kullanmaları için çalışıyoruz. Bugün Şahin sokakta bir yıkım yapıyoruz. Sokağın bitiş kısmında 2 tane eski ev bulunduğu için bu sokak, çıkmaz sokak hüviyetindeydi. Bu 2 evi yıkmak sureti ile sokağı özgürlüğüne kavuşturmuş olacağız. Bu sokağın açılmasıyla birlikte Lise caddesine alternatif bir güzergah olacak. İnsanlar Lise caddesine inmeden kent park istikametine rahatlıkla gidebilecekler." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.