Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yozgat’ta Gaziler Günü törenle anıldı

Yozgat’ta 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Yozgat Vali Yardımcısı Yavuz Güner, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Vali Yardımcısı Can Aksoy, İl Emniyet Müdürü...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2014 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2014 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yozgat’ta Gaziler Günü törenle anıldı
Yozgat’ta 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle tören düzenlendi.
Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Yozgat Vali Yardımcısı Yavuz Güner, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Vali Yardımcısı Can Aksoy, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, İl Sosyal Politilalar İl Müdürü İbrahim Yücel, askeri personel, gaziler, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı. Tören İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım’ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra İl Sosyal Politikalar İl Müdürü İbrahim Yücel, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. İl Müdürü Yücel, bu vatanın şehit ve gazilerin kanı ile sulandığını belirterek, “Şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz. Şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah’tan rahmet dilerken, hayatta olan gazilerimize ise sağlık ve uzun ömürler diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Şehit ve Gaziler Derneği ile bir gazievi ziyaret edildi. Daha sonra şehitliğe geçilerek, şehit mezarları ziyaret edilip Kuran’ı Kerim okundu. Program Çapanoğlu Kentpark Belediye Sosyal Tesisleri'nde şehit yakınları ve gazilere verilen öğle yemeği ile son buldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.