Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yozgatsporlu futbolcular, 3 günlük iznin ardından hafta başı toplanıyor

Geçen sezon sonunda küme düştüğü Spor Toto 3. Lig'e yeniden yükselebilmek için güçlü bir kadro kuran Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Yozgatspor, Nevşehir kampını tamamlayıp, üç günlük iznin ardından Pazartesi günü Yozgat'ta...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2014 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2014 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yozgatsporlu futbolcular, 3 günlük iznin ardından hafta başı toplanıyor
Geçen sezon sonunda küme düştüğü Spor Toto 3. Lig'e yeniden yükselebilmek için güçlü bir kadro kuran Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Yozgatspor, Nevşehir kampını tamamlayıp, üç günlük iznin ardından Pazartesi günü Yozgat'ta toplanacak.

Yozgatspor Teknik Direktörü Selahattin Dülger, Nevşehir kampının oldukça verimli geçtiğini belirterek, ''Oynadığımız hazırlık maçlarında eksikliklerimizi daha net görme imkanı bulduk. Bunu da Yozgat'taki son dönem kampız da giderip, lige hazır gireceğiz.'' dedi.

Kısa sürede oluşturulan takımın önce Yozgat'ta daha sonra da Nevşehir'de kampa alınarak hazırlandığını bildiren Dülger, buna rağmen futbolcuların birbirleri ile kaynaşmış olmalarının takım adına önemli olduğuna dikkat çekti. Dülger, ''Nevşehir kampı sonrasında üç gün izin verdiğimiz futbolcularımız Pazartesi günü Yozgat'ta toplanıp, son dönem kamp çalışmalarına başlayacaklar. Bu kamp sürecinde daha çok lige dönük çalışmalar yapacağız.'' diye konuştu.

Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Yozgatspor'un Nevşehir'deki kampını taraftarları da yalnız bırakmadı. Nevşehir ve ilçelerinde yaşayan Yozgatlılar takımın hazırlık maçlarını yakından takip ederken, futbolculara da baklava ikramında bulundular. Avanos'ta görev yapan İmam Hatip Ömer Akkuş, takımın son hazırlık maçında futbolculara baklava ikramında bulundu. Akkuş, kendisinin de gençlik yıllarında futbol oynadığını belirterek, ''Yozgatspor'un yeniden bir üst lige çıkacağına inanıyoruz.'' diye konuştu.

Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hakan Bektaş, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Karakoç da, Yozgatspor ve Sorgun Belediyespor takımlarının Nevşehir kampını ziyaret ederek, her iki takıma da başarı dileyip, moral takviyesinde bulundu. ASFK Başkanı Hakan Karakoç, ''Yozgatspor ve Sorgun Belediyespor bu sezon ilimizi Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecektir. Her iki takımımıza da başarılar diliyoruz.'' dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.