Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yozgat Bozokspor'dan mutlusu yok

Deplasmanlı Hentbol 2'inci Ligi C Grubunda hemşerisi Yozgat Hentbolspor'u yenerek liderlik koltuğuna oturan Yozgat Bozokspor hedefe kilitlendi.Ligde ilk yarının tamamlanmasına bir hafta kala liderlik koltuğuna oturan Yozgat Bozokspor hentbol takımı...

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yozgat Bozokspor'dan mutlusu yok
Deplasmanlı Hentbol 2'inci Ligi C Grubunda hemşerisi Yozgat Hentbolspor'u yenerek liderlik koltuğuna oturan Yozgat Bozokspor hedefe kilitlendi.

Ligde ilk yarının tamamlanmasına bir hafta kala liderlik koltuğuna oturan Yozgat Bozokspor hentbol takımı Antrenörü Abdullah Ceylan ve Enis Atmaca, tecrübeli bir kadroya sahip olduklarını ve oynadıkları tüm karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak güçlerini ortaya koyduklarını söylediler. Hafta sonunda konuk edecekleri Karabük Gençlikspor takımını da yenerek ilk yarıyı lider olarak tamamlamayı hedeflediklerini belirten Antrenör Abdullah Ceylan, ''Asıl hedefimiz ligi lider tamamlayıp, play-off müsabakalarında da başarılı maçlar çıkartarak birinci lige terfi etmektir. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor.'' dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.