Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılmaz, Yerköy Beldiye Başkanlığı Aday Adayı oldu

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde Kadir Yılmaz, AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Enerji Bakanlığı'nda Özel Kalem Müdürlüğü görevini sürdüren Kadir Yılmaz, başvuru sonrası yaptığı açıklamada yeni bir...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yılmaz, Yerköy Beldiye Başkanlığı Aday Adayı oldu
Yozgat'ın Yerköy ilçesinde Kadir Yılmaz, AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

Enerji Bakanlığı'nda Özel Kalem Müdürlüğü görevini sürdüren Kadir Yılmaz, başvuru sonrası yaptığı açıklamada yeni bir vizyonla, yeni bir anlayışla daha modern, daha düzenli, daha sıcak daha dinamik bir şekilde Yerköy’e hizmet etmek arzusu içerisinde olduklarını söyledi. Yılmaz, "Yerköy’ün geleceğini daha iyi bir şekilde kurmak için elimizden gelen gayret ve titizliği göstererek, aldığımız siyaset adabı ile Yerköy’e de temiz bir siyaset anlayışı ile hizmet edeceğiz. Her seçim bir bayrak yarışıdır. Biz de bu yarışta yer almak için başvurumuzu yaptık. İnşallah bu bayrağı biz teslim alıp, daha yukarılara çıkarmak geyreti ve çabası içerisinde olacağız. Yerköy’ü 2023 vizyonuna hazırlamak için çalışacağız." dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yavuz'da partilerine olan yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Yılmaz'a 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.