Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıllardır ihmal edilen yollar asfaltlanıyor

Hatay Dörtyol Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan asfalt sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Dörtyol Belediye Başkanlığı, Karakese, Dörtyol merkez ve şimdi de Altınçağ-Yeniyurt arasında bulunan bağlantı yolunu asfaltlayarak...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıllardır ihmal edilen yollar asfaltlanıyor
Hatay Dörtyol Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan asfalt sezonu tüm hızıyla devam ediyor.

Dörtyol Belediye Başkanlığı, Karakese, Dörtyol merkez ve şimdi de Altınçağ-Yeniyurt arasında bulunan bağlantı yolunu asfaltlayarak yıllardır harp halde bırakılan yolu vatandaşların kullanımına sundu. Altınçağ ve Yeniyurt’da yaşayan vatandaşlar, yıllar sonra buralara hizmet gelmesi ve unutulmadıklarını görmekten memnun olduklarını söyledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, "Söz verdik, sözümüzde duruyoruz. Karekese, Dörtyol merkez ve şimdi de Altınçağ-Yeniyurt arasını asfaltlayarak siz değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Toplamda üç kilometrelik bir alanı 3 bin 500 ton sıcak asfaltla kapladık. Asfalta ve yollara zarar gelmemesi için yollarımızın altından su kanalları açtık. Hiçbir vatandaşımız unutulduğunu zannetmesin. Dörtyol’u karış karış gezip eksiklikleri gidereceğiz inşallah. İmkânlarımız kısıtlı ama biz bunu bahane olarak kabul etmiyoruz. Siz değerli vatandaşlarımız hizmetlerin en güzeline layıksınız." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.