Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşilırmak, öğretmenleri unutmadı

Tokat Yeşilırmak Eğitim Gönüllüleri Derneği Karşıyaka Temsilciliği, Öğretmenler Günü sebebiyle bir kutlama programı düzenledi. Tokat Anadolu Cafe’de gerçekleştirilen programa yaklaşık 250 öğretmen katıldı. Program, derneğin kuruluşu,...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeşilırmak, öğretmenleri unutmadı
Tokat Yeşilırmak Eğitim Gönüllüleri Derneği Karşıyaka Temsilciliği, Öğretmenler Günü sebebiyle bir kutlama programı düzenledi. Tokat Anadolu Cafe’de gerçekleştirilen programa yaklaşık 250 öğretmen katıldı.

Program, derneğin kuruluşu, faaliyetleri ve amaçlarının anlatıldığı slayt gösterisi ile başladı. Tanıtım sonrası katılımcılara hitaben bir konuşma yapan dernek başkanı Özlem Gül, öğretmenlik mesleğinin çok kutsal olduğunu ifade etti. Gül, “Mesleğinin başında, gencecik yüreğiyle vatan topraklarında gür fidanlar yetiştirecek olan, geleceğin mimarı, nerede bir yağmur beklentisi varsa gidip yağmayı düşünen, insanlığın en büyük düşmanı olan cehalete savaş açan tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum... Eğitim varsa biz de varız. Bir damla da olsa deryayı coşturur her gayret. Bir bakışla, bir sözle çölleşen yüreklerdeki hasreti dindirir, ülkelerden ziyade gönülleri fetheder öğretmen.” dedi.

Özlem Gül, çalışmayı, üretmeyi hedef edinen ve eğitime gönül veren sevdalıların Yeşilırmak Eğitim Gönüllüleri Derneği çatısı altında bir araya gelerek dernek kurduğunu ifade etti. Derneğin üyelerinin fedakar öğretmenler olduğunu dile getiren Gül, şöyle devam etti: “Tokat’ı, Türkiye’yi sevda haline getiren, gençliğimizin ve geleceğimizin mimarı eğitimcilerimizle birlikte maddi imkânları yetersiz olduğundan kurslara gidemeyen, geleceğe hazırlanamayan, yarınları adına ümitsizliğe düşen gençlere sınavlara hazırlık kursu açtık. Her şeyin maddiyatla ölçüldüğü bir dünyada eğitim gönüllüsü öğretmenlerimiz maddi hiçbir karşılık beklemeden sevgiyle kucak açtılar Tokat’ın geleceği olan öğrencilere. Bu konuda hiçbir ücret talep etmeyen, hafta içinin yoğunluğu yetmiyormuş gibi hafta sonlarını da feda eden fedakâr öğretmenlerimize derneğimiz adına sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Derneğimiz 2005 ten bu yana yaptığı faaliyetler ve başarılar ile adını Tokat’a duyurmuştur. Derneğimiz gün geçtikçe büyümekte ve ihtiyaç duyulan her alanda yer almaya çalışmaktadır. ”

Yemek ikramının ardından müzik öğretmenleri hünerlerini şiir ve müzik dallarında sergiledi. Yaklaşık iki saat süren programda günün anısına tüm katılımcı öğretmenlere özel kurabiye paketi hediye edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.