Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşilçam'ın 'kötü adamı' İhsan Gedik Alaçam’da

Yeşilçam'ın 'kötü adamı' karakteriyle hafızalara kazınan Türk sinemasının emektar ismi İhsan Gedik (71) ve ekibi Renkli Dünyalar Tiyatrosu, Alaçam ilçesine geldi.Ekip, Alaçam ilçesinde Halk Eğitimi Müdürlüğü Salonu’nda tiyatro...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeşilçam'ın 'kötü adamı' İhsan Gedik Alaçam’da
Yeşilçam'ın 'kötü adamı' karakteriyle hafızalara kazınan Türk sinemasının emektar ismi İhsan Gedik (71) ve ekibi Renkli Dünyalar Tiyatrosu, Alaçam ilçesine geldi.

Ekip, Alaçam ilçesinde Halk Eğitimi Müdürlüğü Salonu’nda tiyatro gösterisi sundu. Gösteri saat 13.00 ve 14.00 olmak üzere 2 seans olarak yapıldı.
Alaçam Kaymakamlığı’nın katkılarıyla 'Renkli Dünyalar' adlı çocuk oyunu, Yeşilçam oyuncusu İhsan Gedik ve ekibi Fuat Dilek, Mustafa Bıdıl tarafından sahnelendi. Tiyatroyu, Alaçam Anaokulu, Resai Aydın İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri izledi.

Gösteri öncesi kısa bir illüzyon sunumu yapıldı. İllüzyon gösterisinin ardından 'Renkli Dünyalar' isimli tiyatro oyunu öğrencilere sunuldu. Oyunda hırsızlığın kötü bir şey olduğu, dürüstlüğün her zaman yararlı olduğu mesajı veriliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.