Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Yeşil Ekip’ Odunpazarı için kolları sıvadı

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, ilçe genelinde geri dönüşümü daha da artırmak için ‘Atık Toplama Takip Sistemi’ çerçevesinde ‘Yeşil Ekip’ kurdu. Yeşil Ekip ile daha sistemli bir şekilde Odunpazarı bölgesinde atıkların ve geri...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2014 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2014 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Yeşil Ekip’ Odunpazarı için kolları sıvadı
Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, ilçe genelinde geri dönüşümü daha da artırmak için ‘Atık Toplama Takip Sistemi’ çerçevesinde ‘Yeşil Ekip’ kurdu. Yeşil Ekip ile daha sistemli bir şekilde Odunpazarı bölgesinde atıkların ve geri dönüşümlü malzemelerin toplanması hedefleniyor.

İlçe genelindeki geri kazanım çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Odunpazarı Belediyesi, bu alandaki yeni çalışmalarıyla da hizmet alanını genişletiyor. Kent halkının büyük beğeni ve desteğini alan çalışmalar kapsamında son olarak ‘Yeşil Ekip’ kuruldu. Ekip, 'Dönüşüm seninle başlar', 'Ambalaj atıkları çöp değildir' ve 'Gelecek için çalışıyoruz' sloganıyla ilçe genelinde faaliyetlerine başladı. Ekip, ev ev dolaşarak atıkları ve geri dönüşüm malzemelerini vatandaşlardan alıyor.

‘Atık Toplama Takip Sistemi’ ile daha sistemli bir şekilde, Odunpazarı bölgesinde toplama yapan ‘Yeşil Ekip’ vatandaşlar tarafından takdir topladı. ‘Yeşil Ekip’ sayesinde toplanan ambalaj atıklarının geri dönüşümüyle, ağaçların kurtarılması, petrol tasarrufu ve enerji tasarrufuna katkı sağlayarak çevrenin daha temiz ve kirlilikten kurtulması planlanıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.