Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yerköy’de öğrenciler yararına kermes düzenlendi

Yozgat’ın Yerköy Gönül Deryası Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Kermes açılışına Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2015 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2015 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yerköy’de öğrenciler yararına kermes düzenlendi
Yozgat’ın Yerköy Gönül Deryası Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Kermes açılışına Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve vatandaşlar katıldı. Dernek Başkanı Osman Danış, açılış konuşmasında bu tür faaliyetlerin dar gelirli öğrenciler açısından oldukça faydalı olduğunu söyledi. Danış, “Derneğimiz yardım amaçlı bir dernek olması sebebiyle daha çok öğrenciye yardım etmek istiyoruz. Buradaki gayemiz dünya meyvesi çocuklarımızın daha nitelikli eğitim-öğretim görmelerini sağlamaktır. Şunun bilincindeyiz ki gelecek çocuklarımıza emanet, çocuklarımız da bize, bu emanetlere en emin şekilde sahip çıkmak başlıca görevimizdir.’’ dedi.

Kaymakam Nevzat Şengök’te dernek yöneticilerine teşekkür ederek, sivil toplum örgütlerinin önemli bir işlevinin bulunduğunu, bu tür etkinliklerde elde edilen gelirlerin, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılmasının önemli olduğunu ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.