Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yerköy'de 8 bin öğrenci ders başı yaptı

Yozgat'ın Yerköy İlçesinde 2014-2015 eğitim öğretim döneminde ilçe genelinde 8 bin öğrenci ders başı yaptı. Yeni eğitim öğretim yılı açılışı dolayısıyla Yerköy TOKİ İlköğretim Okulunda program düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı...

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2014 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2014 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yerköy'de 8 bin öğrenci ders başı yaptı
Yozgat'ın Yerköy İlçesinde 2014-2015 eğitim öğretim döneminde ilçe genelinde 8 bin öğrenci ders başı yaptı.

Yeni eğitim öğretim yılı açılışı dolayısıyla Yerköy TOKİ İlköğretim Okulunda program düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, programda yaptığı konuşmada eğitimin önemine değindi. Yavuz, "Okulumuzun açıldığı bu hafta ilköğretim haftası olarak kutlanmaktadır. Şu anda hepimiz, yeni bir öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşamaktayız. Hepimiz, biliyoruz ki okullar bizlerin ikinci evleridir. Beraber yaşamayı, sevgiyi, dostluğu ve arkadaşlığı burada yaşamayı öğreniyoruz. Yeni bilgiler, yeni dostluklar ve güzel günler dileği ile hepimizin ilköğretim haftasını kutlarım." dedi.

Kaymakam Şengök'te öğrenci ve öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, folklor gösterisi yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.