Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yerköy Kaymakamı Şengök, yılın kadın personelini ödüllendirdi

Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, ilçe Nüfus Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personeller arasında yılın kadın personeli seçilen Ayşe Akdaş’ı plaketle ödüllendirdi. Yerköy Kaymakamlığında düzenlenen ödül törenine Yerköy Nüfus...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yerköy Kaymakamı Şengök, yılın kadın personelini ödüllendirdi
Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, ilçe Nüfus Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personeller arasında yılın kadın personeli seçilen Ayşe Akdaş’ı plaketle ödüllendirdi.

Yerköy Kaymakamlığında düzenlenen ödül törenine Yerköy Nüfus Müdürü Musa Kayhan ve Nüfus Müdürlüğü personeli katıldı.
Yerköy Nüfus Müdürü Musa Kayhan, Kaymakam Şengök’e çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kayhan, amaçlarının vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak olduğunu belirterek, “İlçe Nüfus Müdürlüğü olarak personelimizle birlikte en verimli hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bu yıl bir değişiklik yaparak çalışanlarımız arasında en başarılı personelimize plaket vermeye karar verdik." dedi.

Kaymakam Şengök’te bütün kurumların vatandaşına en iyi hizmeti sunması sosyal devlet olma anlayışının bir gereği olduğunu belirtti. Kaymakam Şengök, "İnsan hayatında ne kadar özverili ve başarılı olursa bu başarı iş hayatına da yansıyor. Kaymakamlık bünyesinde görev yapan personelimiz ne kadar başarılı olursa çalıştıkları kurum ve kaymakamlığımızın da hizmette başarı seviyesi bir o kadar artmaktadır. Amacımız her zaman vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak olmalı." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Şengök, yılın kadın personeli seçilen Ayşe Akdaş’ı tebrik ederek teşekkür plaketi verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.