Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yenimahalle'deki SSK blokları yıkılıyor

Yenimahalle Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yenilenecek olan 25 Mart Mahallesi'ndeki SSK blokları için elini taşın altına koydu. Projeyi üstlenecek firma ile vatandaş arasında aracı olan belediye, eskimiş konutların yıkılarak...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2015 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2015 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yenimahalle'deki SSK blokları yıkılıyor
Yenimahalle Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yenilenecek olan 25 Mart Mahallesi'ndeki SSK blokları için elini taşın altına koydu. Projeyi üstlenecek firma ile vatandaş arasında aracı olan belediye, eskimiş konutların yıkılarak yerine yenilerinin yapılmasına öncülük edecek. Daire sahiplerinin mağdur edilmesini önleyecek olan belediye, projenin hızlı bir şekilde tamamlanmasının takipçisi olacak.

Ankara'nın ve Yenimahalle'nin en gözde yerleşim alanlarından olan SSK blokları, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen bir toplantıda masaya yatırıldı. Toplantıda, eskiyerek ekonomik ömrünü dolduran SSK bloklarının kentsel dönüşüm projesi kapsamında yenilenmesiyle ilgili bir tanıtım yapıldı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu'nun da hazır bulunduğu toplantıya daire sahipleri yoğun katılım gösterdi.

YENİMAHALLE'YE PRESTİJ KATACAK

Yaklaşık bin 700 konutun yıkılmasıyla alanda hayata geçecek projenin, daire sahiplerine ayrıntılı slaytlar eşliğinde anlatıldığı toplantıda, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da bir konuşma yaptı. Yenimahalle Belediyesi'nin yüklenici firmaya karşı vatandaşın hakkını savunacağını, projenin bir an önce tamamlanması için işin takipçisi olacağını vurgulayan Yaşar, “Benim tek isteğim, burada yaşayan vatandaşların mağdur olmadan daha sağlıklı, daha güzel, sosyal donatı alanları olan, temiz evlerde yaşamasıdır. Ayrıca 25 Mart Mahallesi, ilçenin giriş kapılarından biri. Bir belediye başkanı olarak insanların Yenimahalle'ye girdiklerinde prestij bir projeyle, şık binalarla karşılaşmasını, ilçemizin giriş kapısının güzel olmasını istiyoruz. Belediye olarak hedefimiz, sizin haklarınızı korumak ve ilçemize yakışan binaları ilçeye kazandırmaktır.” dedi.

SSK bloklarının olduğu alanda kurulacak tanıtım ofisinde vatandaşlara gerekli teknik bilgi verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.