Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yenimahalle’de karla mücadele ekipleri göreve hazır

Soğuk havaların etkisini göstermesiyle birlikte Yenimahalle Belediyesi, kış hazırlıklarını hızlandırdı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı karla mücadele ekipleri tüm çalışmalarını tamamlayarak karlı günleri beklemeye başladı.Yenimahalle...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2014 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2014 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yenimahalle’de karla mücadele ekipleri göreve hazır
Soğuk havaların etkisini göstermesiyle birlikte Yenimahalle Belediyesi, kış hazırlıklarını hızlandırdı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı karla mücadele ekipleri tüm çalışmalarını tamamlayarak karlı günleri beklemeye başladı.

Yenimahalle Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, her kış olduğu gibi bu kış da sürücülerin ve yayaların mağdur olmaması için 7/24 mesai yapacak. Anayolların, bulvarların ve sokakların kapanmaması için aralıksız çalışacak ekipler, bütün hazırlıklarını tamamladı.

50 KİŞİ, 19 ARAÇLA KAR NÖBETİ

Kış boyunca 50 kişilik karla mücadele ekibi ve 15 büyük, 4 küçük kar kürüme ve tuzlama aracıyla Yenimahalle halkına hizmet verecek Yenimahalle Belediyesi, her türlü bakım, onarım çalışmalarını tamamlayarak araçlarını kışa hazır hale getirdi.

Ekipler ve araçlar kış boyunca belirli noktalarda kar nöbeti tutarak yolların kapanmaması için uğraş verecek. Vatandaşların yollarda çile çekmemeleri için tüm hazırlıklarını tamamlayarak kışı beklemeye başladıklarını kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Tam donanımlı araçlarımız ve uzman ekibimiz 24 saat yolları açık tutacak. Yenimahalle’de kış aylarının zorlu geçmemesi için ekiplerimizi seferber edeceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.