Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yenimahalle’de hurda temizliği

Yenimahalle Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede çevre ve görüntü kirliliğine yol açan plakasız hurda araçlar için düğmeye bastı. Başkent Organize Sanayi Sitesi Başkanlığı’ndan gelen şikayeti değerlendiren ekipler, hurda...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2014 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2014 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yenimahalle’de hurda temizliği
Yenimahalle Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede çevre ve görüntü kirliliğine yol açan plakasız hurda araçlar için düğmeye bastı. Başkent Organize Sanayi Sitesi Başkanlığı’ndan gelen şikayeti değerlendiren ekipler, hurda araç avına çıktı.

Sanayi esnafının mağdur olmaması için günler öncesinden anonslarla hurda araçların kaldırılmasını isteyen zabıta ekipleri, anonslara rağmen ortak kullanım alanlarından kaldırılmayan araçları tek tek topladı. Görüntü kirliliğine neden olan ve ortak kullanım alanlarına bırakılan hurda araçlar, Yenimahalle Belediyesi Zabıta ekiplerini harekete geçirdi. Kazalara sebep olan, yolları daraltan hurda araçlar, çekicilerle trafik parkına götürüldü.
Çalışmaların devam ettiğini ve kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Yenimahalle Belediyesi ekipleri, "Plakasız hurda araçlar, hem bölge halkının sağlığını tehdit ediyor, hem de çevre ve görüntü kirliliğine neden oluyordu. Bunları önlemek adına tespit ettiğimiz plakasız hurda araçları topluyoruz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.