Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yenimahalle Belediyesi yüzücüleri sevindirdi

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 95. yıl dönümü ve Anadolu Yıldızlar Ligi Seçmesi Yüzme Yarışları’nda başarılı sonuçlara imza attı.Eryaman Milli Olimpiyat Hazırlık Merkezi havuzunda gerçekleşen...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yenimahalle Belediyesi yüzücüleri sevindirdi
Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 95. yıl dönümü ve Anadolu Yıldızlar Ligi Seçmesi Yüzme Yarışları’nda başarılı sonuçlara imza attı.

Eryaman Milli Olimpiyat Hazırlık Merkezi havuzunda gerçekleşen yarışlarda, 10 yaş kategorisinde Yenimahalle Belediyesi yüzücüsü Merve Tuncel, 50 metre serbest ve kelebek kategorisinde Ankara 1’incisi olurken, kızlar 200 metre serbest kategoride de 2’nci oldu. Merve, elde ettiği derecelerle Kayseri’de yapılacak iller arası turnuvada Başkenti temsil etmeye hak kazandı.

2003 ile 2006 doğumlu sporcuların katıldığı yarışta erkeklerde de 1’nciliği kaptırmayan belediye, 50 metre kelebek 9 yaş kategorisinde yarışan Tolga Temiz ile Ankara 1.'si oldu. Temiz, erkekler 200 metre serbest ve 50 metre sırt kategorisinde de 2. oldu.

Altın ve gümüş madalya kazanan sporcular, Yenimahalle’ye madalyalar kazandırmaya devam edeceklerini ifade ettiler. Kulüp Başkanı Mesut Bolatcan ise turnuvada sporcularının yanında yer alarak dereceye giren sporcularını tebrik etti. Aynı zamanda Ankara il karmasına da seçilen Tuncel, önümüzdeki günlerde diğer illerde kendi kategorisindeki sporcularla yarışacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.