Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni muhtardan eski muhtara hizmet plaketi

Çankırı Yenimahalle‘de muhtarlık görevini yürütürken 30 Mart da yapılan yerel seçimlerde üç dönemin ardından muhtarlık yarışını kaybeden Osman Bağdinli’ye yeni muhtar Satılmış Bayrak tarafından iş yerinde hizmet plaketi verildi....

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2015 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2015 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni muhtardan eski muhtara hizmet plaketi
Çankırı Yenimahalle‘de muhtarlık görevini yürütürken 30 Mart da yapılan yerel seçimlerde üç dönemin ardından muhtarlık yarışını kaybeden Osman Bağdinli’ye yeni muhtar Satılmış Bayrak tarafından iş yerinde hizmet plaketi verildi.
Üç dönem boyunca yaptığı hizmetlerden bahsederek açıklamalarda bulunan Bağdinli, “ Ben 15 sene boyunca muhtarlık yaptım. Her şeyin hayırlısını diliyorum nasipte var olsaydı muhtarlığı kazanırdık. Bundan sonraki çalışmalarında bir ve beraber mahalleye hizmet etmek için elimden geleni yapacağım. Muhtarlığın çok önemi kalmadı artık mahalleli kimin muhtar olduğunu dahi bilmiyor. Bana gelip muhtarlık işlerini yaptırmak isteyenler oluyor ben yeni muhtarımıza yönlendiriyorum.” İfadelerini kullandı.
Çankırı’da bir ilki gerçekleştirdiklerini ifade ederek konuşmasına başlayan Bayrak, “ seçim döneminde çirkin şeyler oluyor. Ama biz tatlı bir rekabet yaşadık. Hiçbir şekilde kırgınlığımız yok. Kazanan ya da kaybeden diye bir şey söz konusu değil gerçekten bir kazanan varsa oda Yenimahalle’dir.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.