Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni doğan 500 bebek için puset yardımı yapıldı

Kahramanmaraş merkez Onikişubat Belediyesi tarafından başlatılan "Hoşgeldin Bebek" projesiyle yeni doğan 500 bebeğin ailesine puset hediye edildi. Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada sosyal belediyeciliğin...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2014 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2014 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yeni doğan 500 bebek için puset yardımı yapıldı
Kahramanmaraş merkez Onikişubat Belediyesi tarafından başlatılan "Hoşgeldin Bebek" projesiyle yeni doğan 500 bebeğin ailesine puset hediye edildi. Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada sosyal belediyeciliğin örneklerini en iyi şekilde sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Projenin, "İlk hediyeler Onikişubat’tan" sloganıyla yürütüldüğünü kaydeden Başkan Mahçiçek, “Onikişubat Belediyesi olarak model ilçe olma düşüncesiyle çıktığımız bu yolda, her alandaki projelerimiz devam ediyor. Bu projelerimizden hiç kuşkusuz en önemlilerinden bir tanesi de ‘Hoşgeldin Bebek’ çalışması. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen bu çalışma kapsamında, şu ana kadar 500 çocuğumuzun ailesine puset hediye ettik. Evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan çiftlerimize küçük de olsa katkıda bulunmak, bizler için gerçekten mutluluk verici. İnşallah projemiz bundan sonra da devam edecek. Onikişubat Belediyesi olarak, ilçemizde dünyaya gelen çocukların çok daha güzel bir çevrede, çok daha yaşanılabilir bir Onikişubat’ta hayatlarını sürdürmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.