Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yatılı kuran kursu için Fetih gecesi yapılacak

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yapımına başlanan 250 öğrenci kapasiteli yatılı Kuran kursu için İstanbul'un Fethi'nin 561'nci günü münasebeti ile bir gece düzenlenecek. Fethiye Müftülüğü tarafından organize edilen Fetih ve Dua Gecesi'nde...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla'nın Fethiye ilçesinde yapımına başlanan 250 öğrenci kapasiteli yatılı Kuran kursu için İstanbul'un Fethi'nin 561'nci günü münasebeti ile bir gece düzenlenecek. Fethiye Müftülüğü tarafından organize edilen Fetih ve Dua Gecesi'nde Kuran tilavetinin yanı sıra ilahi grupları yer alacak.

Geçtiğimiz Aralık ayında Karaçulha Mahallesinde temeli atılan Karaçulha Bölge Yatılı Kuran Kursu'nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Kaba inşaatı tamamlanan Kuran Kursu'nda 4 katlı 4500 m kapalı alan, 4 er kişilik klimalı, modern yatakhaneler, 170 yatılı toplam 250 öğrenci kapasiteli 500 kişilik konferans salonu, mescit, kisafir, belletmen ve bilgisayar odaları kültürel ve sosyal faaliyet alanları olacak.

İnşaatı devam eden Kuran Kursu yararı için İstabul'un fethi'nin 561'nci yıl dönümü münasebeti ile bir program tertipleniyor. Fethiye Müftülüğü tarafından organize edilen ve Salı Pazarı meydanında gerçekleştirilecek program, Fetimder, Diyanet-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından destekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.