Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yatağan'da marangoz atölyesi yandı

Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar köyünde bulunan bir marangoz atölyesinde henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. İşyerinin büyük zarar gördüğü yangın itfaiye ekiplerinin 4 saat süren çalışmasının ardından...

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2015 22:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2015 22:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar köyünde bulunan bir marangoz atölyesinde henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. İşyerinin büyük zarar gördüğü yangın itfaiye ekiplerinin 4 saat süren çalışmasının ardından çevredeki evlere sıçramadan güçlükle söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Gökpınar mahallesinde bulunan Yavuz Selim Yılmaza ait marangoz atölyesinde yangın çıktı. Atölyenin içerisinde başlayan yangın kısa sürede bütün atölyeyi sardı. Hızar ve kereste malzemeleri nedeniyle hızla büyüyen yangına Yatağan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekipler müdahale etti. Bir türlü kontrol altına alınamayan alevleri söndürmek için çevre belediye itfaiyelerinden de yardım istendi. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğüne ait itfaiye araçlarının da takviyesi ile yangına dört bir yandan müdahale edildi.

10'dan fazla itfaiye aracının köpüklü suyla müdahale ettiği yangına mahalle sakinlerinin yardımcı olması ile yaklaşık 4 saat bir çalışmanın ardından kontrol altına alınabildi. Yangın sonrasında marangoz atölyesi binası tamamen kullanılamaz hale geldi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, yanan işyerlerindeki hasarın 100 bin TL civarında olduğu bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.