Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşlı sürücü, beş çocuk annesini ezdi

Almanya’nın Baden-Württemberg Eyaleti’ndeki Bretten kasabasında bir süpermarketin parkında yaşanan trajik kaza sonrası 34 yaşındaki beş çocuk annesi öldü.88 yaşındaki emekli, süpermarketin sakatlar parkı bölümüne aracını park yerinden...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Almanya’nın Baden-Württemberg Eyaleti’ndeki Bretten kasabasında bir süpermarketin parkında yaşanan trajik kaza sonrası 34 yaşındaki beş çocuk annesi öldü.

88 yaşındaki emekli, süpermarketin sakatlar parkı bölümüne aracını park yerinden çıkarmak isterken çocuklarıyla birlikte alışveriş arabasıyla parka giden anneyi iki kez çarptı.

İKİ YAŞINDAKİ KIZ AĞIR YARALI

Genç anne olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan iki yaşındaki kızı ağır, dört aylık bebeği ise hafif yaralandı.

Annenin çarpma sonucu iki araç arasında kaldığını belirten Karlsruhe Polis sözcülerinden Ralf Minet, "Yaşlı sürücü, parkın özürlüler için ayrılan bölümünden çıkmak için geri gelmek istediği sırada anneyi ve çocuklarını çarpmış." açıklaması yaptı.

Feci kaza sonrası, yaşlı sürücünün sağlık sorunları nedeniyle trafiğe çıkmak için uygun olup olmadığı sorusu gündeme geldi.

Almanya’da son yıllarda yaşlı sürücülerin yaptıkları kazaların artması üzerine belli bir yaş sonrası sürücülerin kurslara tabi tutulması ya da ehliyetlerinin alınması istenmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.