Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşar, ilçe belediye başkanlarıyla görüş alışverişinde bulunuyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara’nın ilçe belediye başkanlarını ziyaret ediyor. Başkanlar ile çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Yaşar, "Ankaralılara hizmet eden ve Ankara’yı güzelleştirme çabasında...

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2015 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2015 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yaşar, ilçe belediye başkanlarıyla görüş alışverişinde bulunuyor
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara’nın ilçe belediye başkanlarını ziyaret ediyor. Başkanlar ile çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Yaşar, "Ankaralılara hizmet eden ve Ankara’yı güzelleştirme çabasında olan belediye başkanları olarak diyalog içinde olmamız yine Ankara’nın faydası içindir." dedi.

Başkan Yaşar’ın ilçe belediye başkanlarına yaptığı ziyaretler Keçiören’le başladı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı makamında ziyaret eden Yaşar, mevkidaşıyla sohbet ederek Yenimahalle ile ortak sınırı olan Keçiören’i Ak’tan dinledi. Ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’la bir araya gelen Yaşar, Gölbaşı’nda ilk dönemi olan Duruay’a başarı dileklerini iletti. Gölbaşı Belediyesi’nin projelerini ve hizmetlerini dinleyen Yaşar, belediye girişindeki proje maketlerini inceleyerek Duruay’dan bilgiler aldı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’ye de bir ziyaret gerçekleştiren Yaşar, Altındağ’daki değişimi yakından takip ettiğini belirtti. Köy hayatını özleyen Başkentliler için Altındağ Belediyesi’nin hayat geçirdiği Altın Köy projesinden bahseden Tiryaki, Yaşar’a Altın Köy’den elde edilen organik ürünlerin bulunduğu bir sepet armağan etti. Yaşar ise mevkidaşına Ankara’daki belediyeler arasında ilk defa Yenimahalle Belediyesi’nin hizmete sunduğu cam atölyesinde yapılmış, el emeği göz nuru cam bir çeşmibülbül vazo hediye etti.

"HALKA FAYDASI OLAN HERKES DOSTUMDUR"

Belediyelerin vatandaşın devlet işlerindeki ilk durağı olduğunu ifade eden Yaşar, ilçe belediye başkanlarını ziyaret etmeye devam edeceğini kaydederek "Siyasi görüşü ne olursa olsun ülkesine, halkına faydası dokunan herkes benim dostumdur. Bu ziyaretleri bunun için yapıyorum. Başkanlarımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. İlçelere yapılacak hizmetleri dinliyorum, aynı zamanda başkanlara Yenimahalle’yi anlatma fırsatı da buluyorum. Biliyorum ve inanıyorum ki ülkemizi yarınlara, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, el ele vererek taşıyacağız." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.