Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşama Sanatı Dergisi’nin yeni sayısı çıktı

Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından yayımlanan Yaşama Sanatı Dergisi’nin, 32’nci sayısı yayımlandı. Dergide sağlık konuları dışında edebiyat, hikaye, deneme, şiir, karikatür gibi yazılar da bulunuyor. Turgut...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından yayımlanan Yaşama Sanatı Dergisi’nin, 32’nci sayısı yayımlandı. Dergide sağlık konuları dışında edebiyat, hikaye, deneme, şiir, karikatür gibi yazılar da bulunuyor.

Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri tarafından oluşan yayın kurulunca 3’er aylık periyodlarla yayımlanan Yaşama Sanatı Dergisi’nin 32’nci sayısı yayımlandı. Derginin yayın hayatına başladığından bu yana editörlüğünü üstlenen Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Ramazan Yiğitoğlu, derginin 10 yıl önce ilk sayısıyla okuyucuyla buluştuğunu belirterek, "İçerisinde herkesin anlayabileceği şekilde hazırlanan sağlık konuları ile hem hastalarımızı hem de diğer okuyucuları sağlık konusunda bilgilendirmiş oluyoruz. Ayrıca dergide yayınlanan sağlık konuları dışındaki edebiyat, hikâye, deneme, şiir, karikatür gibi yazılar dergiye ayrı bir zenginlik katmaktadır." diye konuştu.

Okuyucuların Yaşama Sanatı Dergisi’ne göstermiş oldukları ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Prof. Dr. Yiğitoğlu, "Dergiyi daha önce hastanelerimize gelerek orda okuyan ya da tesadüfen başka yerde gören kişiler bir sonraki sayının yayımlanmasını sabırsızlıkla beklediklerini bizlere defalarca bildirmişlerdi. Biz de yıllardır bu beklentiyi boşa çıkarmama adına gayret gösterdik." dedi.

Turgut Özal Üniversitesi’nden ve hastanelerinden haberler ile mevsimsel hastalıklar ve gündemde yer alan rahatsızlıklarla alakalı yazıların yer aldığı 32’nci sayıda, "Obezite, kinezyolojik bantlama, ayna nöronlar ve zeytinyağının kalbe yararları." gibi konular yer alıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.