Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yankesicilere karşı polis uyardı

Her yıl sonbahar aylarında konut ve işyerlerine yönelik soyun olayları ile birlikte bu yıl Baden Württemberg’de trenlerde ve istasyonlarda yankesicilik olaylarında da artış olduğu bildirildi. Stuttgart Emniyet Müdürlüğü tarafından konu...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2014 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2014 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Her yıl sonbahar aylarında konut ve işyerlerine yönelik soyun olayları ile birlikte bu yıl Baden Württemberg’de trenlerde ve istasyonlarda yankesicilik olaylarında da artış olduğu bildirildi.

Stuttgart Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada bu yıl Ocak ayından Ekim ayına kadar 900’e yakın yankesicilik vakasının kayıtlara geçtiği bilgisi yer aldı. Bu rakam 2013 yılında tespit edilen vaka toplamından yaklaşık 250 fazla.

Polis, vatandaşları yankesicilere karşı uyarılırken, özellikle istasyonlarda, metro ve tramvay duraklarında yankesicilere karşı daha tedbirli davranmaları gerektiğine dikkat çekti. Ayrıca havaların erken kararmasından dolayı konut ve işyerlerinde artan soyunlar konusunda da alınacak tedbirlere azami özen gösterilmesi tavsiye dildi. Özellikle Yılbaşı ve Weihnacht tatilinin yaklaştığı bu dönemlerde hırsızlık olaylarının artışı dikkat çekiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.