Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı

Samsun'un Havza ilçesinde Vakıfbank Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu'nda yangın tatbikatı yapıldı.Samsun Büyükşehir Havza İtfaiye Amirliği ile Vakıfbank Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen tatbikatta...

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2015 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2015 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yangın tatbikatı gerçeğini aratmadı
Samsun'un Havza ilçesinde Vakıfbank Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu'nda yangın tatbikatı yapıldı.

Samsun Büyükşehir Havza İtfaiye Amirliği ile Vakıfbank Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen tatbikatta çocuklara yangın halinde binanın terk edilmesi, yaralıların tahliyesi, yangına müdahale ve genel ilk yardım kuralları hakkında bilgi verildi. Tatbikat sonrası ayrıca okulun yangın tesisatı gözden geçirildi.

Tatbikatta sınıfta çıkan yangın sonrası Samsun Büyükşehir Havza İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından okulun ile yaralıların tahliyesi ve yangına müdahale edildi. Yaralı öğrencilere oluşturulan güvenli alanda ilk yardım uygulaması yapıldı.

Okul Müdürü Hayrettin Şahin tatbikatın öğrencilerin olası bir duruma karşı hazırlık için yapıldığını belirterek; “ Amacımız olası bir durumda öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin okul, veya evlerinde oluşabilecek olası yangınlarda can güvenliğini içerisinde kalmasını için personelimize ve öğrencilerimize eğitim vermek. Samsun Büyükşehir Havza İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen bilgilendirmenin faydalı olacağına inanıyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.