Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalsızuçanlar, okurla buluştu

Yazar Sadık Yalsızuçanlar, Çarşamba Belediyesinin organize ettiği 'Ali Fuat Başgil Kültür Etkinlikleri' çerçevesinde bir söyleşi gerçekleştirdi.Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’ndaki programda konuşan Yalsızuçanlar, “Maddi...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yalsızuçanlar, okurla buluştu
Yazar Sadık Yalsızuçanlar, Çarşamba Belediyesinin organize ettiği 'Ali Fuat Başgil Kültür Etkinlikleri' çerçevesinde bir söyleşi gerçekleştirdi.

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’ndaki programda konuşan Yalsızuçanlar, “Maddi ve manevi anlamda çok değerli topraklar üzerindeyiz. Bugün sizlere kaleme almaya çalıştığım Vefa Apartmanı ve Tevfik İleri konulu kitabımdan bahsetmeye çalışacağım. Öğrencilik yıllarım Ankara’da geçti ve evim Vefa Apartmanı'na yakın bir yerdeydi. Okula giderken her gün o apartmanın önünden geçerdik ve o apartmanın bu kadar değerli bir apartman olduğunu bilmiyorduk.” dedi. Yalsızçanlar, söyleşide Tevfik İleri’nin hayatından kesitler sundu.

Program sonunda kitaplarını imzalayan Sadık Yalsızuçanlar’a Belediye Başkanı Hüseyin Dündar tarafından Göğceli Camii portresi hediye edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.