Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yakutiye Oyun Ülkesi çocukların rüyası olacak

Erzurum merkez Yakutiye Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi Kombina Caddesi üzerinde kurulan Oyun Ülkesi Çocuk Oyun Parkı inşaatı hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Ali Korkut, askeri tesis olarak kullanan alanı alarak oyun parkı yaptıklarını...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yakutiye Oyun Ülkesi çocukların rüyası olacak
Erzurum merkez Yakutiye Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi Kombina Caddesi üzerinde kurulan Oyun Ülkesi Çocuk Oyun Parkı inşaatı hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Ali Korkut, askeri tesis olarak kullanan alanı alarak oyun parkı yaptıklarını belirtti. Korkut, havalar soğumadan parkı bitirmek istediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Ali Korkut, askeri tesis olarak kullanılan alanın 13 dönüm büyüklüğünde olduğunu belirtti. Korkut, çocukların hayal dünyasına katkı sağlayacak 'Oyun Ülkesi'nin bölgede ilk olacağını ifade etti. Çocuklar ve aileleri için önemli bir eğlence ve dinlenme tesisini Erzurum'a kazandıracak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Korkut, "Bundan sonra eski askeri alanda çocuk sesleri yükselecek.” dedi.

Korkut, park alanı içerisinde araç park alanı, basketbol sahası, fitnes alanı, renk bahçesi, taş bahçesi, oturma locaları, kafeteryalar gibi alanların yer alacağına vurgu yaparak, "Çocuk tek başına parkta oynamaz diyenler çocuklarıyla birlikte gelecekler. Burada çocuklar renk bahçesinde, taş bahçesinde veya diğer alanlarda güven içerisinde vakit geçirebilecekler. İnşaat göründüğü gibi ilerliyor. Soğuklar bastırmadan, havalar iyi giderken burayı tamamlamak istiyoruz. Parkımız tamamlandığında oyun ülkesi çocukların rüyası olacak. Bu bölgenin yeniden şekillenmesi için önemli bir adım.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.