Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yakutiye belediyesinden çocuklara yüzme kursu

Erzurum merkez Yakutiye Belediyesi'nin Yaz Spor Okulları kapsamında çocuklar için yüzme kursu düzenledi. 6-14 yaş arası 150 çocuk, uzman eğiticilerin gözetiminde yüzme öğreniyor.Erzurumlu çocuklar, kavurucu yaz sıcaklarında yüzme kurslarında...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yakutiye belediyesinden çocuklara yüzme kursu
Erzurum merkez Yakutiye Belediyesi'nin Yaz Spor Okulları kapsamında çocuklar için yüzme kursu düzenledi. 6-14 yaş arası 150 çocuk, uzman eğiticilerin gözetiminde yüzme öğreniyor.

Erzurumlu çocuklar, kavurucu yaz sıcaklarında yüzme kurslarında hem serinleniyor hem de yüzme öğreniyor. 2 ay süreli kursa çok sayıda çocuk katıldı. Belediye Başkanı Ali Korkut, çocukların yüzme çalışmalarının aynı zamanda yaz tatilini bir şey öğrenerek ve keyifli geçirmeleri açısından önemli olduğunu söyledi. Korkut, Erzurum'un çocuklarına yaz tatili hediyesi olarak her yıl düzenledikleri Yaz Spor Okulları'nın 5 ayrı dalda sürdürüldüğünü belirtti.

Özellikle ilgi gören yüzme kursunun kontenjanın üzerinde öğrenci aldığını ifade eden Başkan Korkut, "Çocuklarımız yüzmeye büyük ilgi gösteriyor. Havuz kapasitesinin sınırlı olması nedeniyle yüzme öğrenen çocuk sayısını kısıtlı tuttuk." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.