Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yağmur Mobilya, 18. konsept mağazasını açtı

Yağmur Mobilya Hatay’ın Kırıkhan ilçesi ve Niğde’nin Bor yolu üzerinde konsept mağazası açtı.    Yeni 2 mağazaların açılması ile birlikte konsept mağaza sayısını 18’e çıkardıklarını belirten Yağmur Mobilya...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2014 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2014 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yağmur Mobilya, 18. konsept mağazasını açtı
Yağmur Mobilya Hatay’ın Kırıkhan ilçesi ve Niğde’nin Bor yolu üzerinde konsept mağazası açtı.

    Yeni 2 mağazaların açılması ile birlikte konsept mağaza sayısını 18’e çıkardıklarını belirten Yağmur Mobilya Türkiye Pazarlama Müdürü Umut Yüksel Demirci, "Bu mağazalarımıza gelecek ay içerisinde değerli iş ortaklarımızla birlikte Osmaniye ve Ceyhan'da iki yeni mağaza daha ekleyeceğiz." dedi.

    2014 yılında mağazalaşma hedeflerini ilk 10 ay bitmeden gerçekleştirdiklerini ve 2015 yılı içinde oldukça umutlu olduklarını belirten Demirci, "Bu yeni mağazalaşma süreci ile birlikte müşteri memnuniyeti oldukça arttı. Mağazalarda yapılan anketlerde bunu destekliyor. Mağazaları ziyaret eden müşteriler konsept, ürünlerin tarzını-tasarımlarını ve kumaş çeşitlerini çok farklı buluyor. İnsanlar memnuniyetlerini Yağmur ürünlerini tercih ederek gösteriyor." diye konuştu.

    Mobilya Algısını ve hangi yönde geliştiğini sürekli sorgulayıp, takip için bağımsız araştırma şirketlerinden destek aldıklarını dile getiren Umut Yüksel Demirci, "Mobilya tasarımında yaratıcılık sınırlarının nerede -nasıl zorlandığını takip ediyoruz. Bize özgü modelleri nasıl tasarlarız düşüncesiyle sürekli yenilik arayışlarımız devam ediyor." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.