Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Voltaj düşüklüğü sanayide üretimi olumsuz etkiliyor"

KARSİAD Başkanı Kemal Boynukalın, Organize Sanayi Bölgesi’nde kullanılan elektrik voltajının zaman zaman düşmesi ve kısa süreli kesintiler nedeniyle sanayi kuruluşlarında ciddi anlamda arızalara ve üretimin durmasına neden olduğunu belirtti.Boynukalın,...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2014 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2014 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KARSİAD Başkanı Kemal Boynukalın, Organize Sanayi Bölgesi’nde kullanılan elektrik voltajının zaman zaman düşmesi ve kısa süreli kesintiler nedeniyle sanayi kuruluşlarında ciddi anlamda arızalara ve üretimin durmasına neden olduğunu belirtti.
Boynukalın, “Karaman Organize Sanayi Bölgesi'ne TEİAŞ tarafından verilen elektrik enerjisinde son zamanlarda gerilim düşmesi ve elektrik gidip gelmesi şeklinde sürekli dalgalanmalar meydana gelmektedir. Bu durum makine ve elektronik sistemimizde ciddi arızalara ve üretim hatlarımızın durmasına sebebiyet vermektedir. Sanayici üretim yapmak İçin bin bir sıkıntıyla uğraşırken birde doğru düzgün şekilde elektrik alamaması ve sonucunda yaşadıklarımız trajikomik bir durumdur. Sanayicinin yaşamakta olduğu bu sıkıntıların müsebbipleri kimlerdir. Maalesef derdimizi anlatacak ne bir muhatap nede bu sıkıntıları çözecek bir yetkili bulunamamaktadır. Yüzlerce kişi İle üretim yapan bir işletmede doğru düzgün elektrik almaması yüzünden ürelimin aksamasının veya tamamen durmasının ağır faturasını acaba kimler ödeyecektir. Binlerce İnsanımızın ekmek kapısı ve ilimizin can damarı organize sanayi bölgesinde yaşanan bu sıkıntıların çözülmesi İçin konuyu ilimizin kamu ve yerel yöneticilerinin, siyasilerinin bilgilerine sunuyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.