Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Veysi Olgun Turnuvası başladı

Kalp krizi sonucu vefat eden Batman Petrolspor eski futbolcusu ve eski TPAO yöneticisi Veysi Olgun unutulmadı. Veysi Olgun adına düzenlenen turnuva, TPAO tesislerinde İdari işler ve İkmal arasında oynanan karşılaşmayla başladı. TPAO Batman Bölge...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Veysi Olgun Turnuvası başladı
Kalp krizi sonucu vefat eden Batman Petrolspor eski futbolcusu ve eski TPAO yöneticisi Veysi Olgun unutulmadı. Veysi Olgun adına düzenlenen turnuva, TPAO tesislerinde İdari işler ve İkmal arasında oynanan karşılaşmayla başladı.

TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, ünite müdürleri, TPAO çalışanları ve eski sporcuların büyük ilgi gösterdiği turnuvaya Olgun ailesi de katıldı.

TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, "Merhum Veysi Olgun TPAO ve Batman Petrolspor'da uzun yıllar başarıyla hizmet etmiş bir arkadaşımızdı. Genç yaşta aramızdan ayrılması bizi olduğu kadar Batman kamuoyunda üzüntü yaratmıştır. Bu arkadaşımızı anmak için çalışma arkadaşlarımızla birlikte bir turnuva düzenledik. Bu vesileyle Veysi Olgun başta olmak üzere aramızdan ayrılan TPAO ve Petrolspor emektarlarına Allahtan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı dilerim." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.