Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vergi dairesi çalışanlarından fotoğraf sergisi

Adana'nın Yüreğir Vergi Dairesi Müdürü Rafet Güccan ve aynı daire çalışanlarından Osman Arsal’ın 'Issık Gölden-Alatau’ya Kırgızistan-Kazakistan' adlı ortak fotoğraf sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.Tarihi Kız Lisesi Sergi...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2015 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vergi dairesi çalışanlarından fotoğraf sergisi
Adana'nın Yüreğir Vergi Dairesi Müdürü Rafet Güccan ve aynı daire çalışanlarından Osman Arsal’ın 'Issık Gölden-Alatau’ya Kırgızistan-Kazakistan' adlı ortak fotoğraf sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Tarihi Kız Lisesi Sergi Salonu'ndaki sergi açılışına Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler ve Kültür Daire Başkanı Ozan Aksu ve Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ozan Aksu, burada yaptığı konuşmada, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduklarını kaydederek, "Özellikle fotoğraf sanatı konusunda Adana'nın şanslı bir kent olduğunu düşünüyorum. Konu bakımından ve yetişen sanatçı zenginliği dikkat çekici olduğu kadar gurur da veriyor." dedi.

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı ise, 2 çalışma arkadaşı ile de gurur duyduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Çok güzel eserler ortaya çıkarmışlar. Bu tür etkinliklerin çalışma stresini hafiflettiği gibi kişinin işine daha fazla motive olmasını sağlar. Tekrar kutluyor ve her iki mesai arkadaşımın başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Renkli, büyük boy 44 fotoğraftan oluşan sergi, 2 hafta süreyle açık kalacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.