Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Veliler vadi yürüyüşünde buluştu

Nevşehir Özel Lara Koleji’nin düzenlediği vadi yürüyüşü 300 velinin katılımıyla gerçekleşti. Eğitimdeki başarılarının yanı sıra sosyal bir okul olan Lara Koleji'nin Kurban Bayramı öncesi velilerine ve öğrencilerine yönelik düzenlediği...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Veliler vadi yürüyüşünde buluştu
Nevşehir Özel Lara Koleji’nin düzenlediği vadi yürüyüşü 300 velinin katılımıyla gerçekleşti. Eğitimdeki başarılarının yanı sıra sosyal bir okul olan Lara Koleji'nin Kurban Bayramı öncesi velilerine ve öğrencilerine yönelik düzenlediği vadi yürüyüşü büyük ilgi gördü. Yapılan yürüyüş öncesi Lara Koleji'nde sabah erken saatlerde bir araya gelen veliler beraberce kahvaltı yaptı.

Nevşehir’in Göreme beldesinde bulunan Bağlıdere Vadisi'nde gerçekleştirilen yürüyüş öncesi açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Ulaş İnönü, “Sağlıklı yaşam koşullarına katkı sağlamak, okulumuzdaki velilerimizle büyük bir aile samimiyetinde etkinlik düzenlemek için buradayız. Sizlerin okuldaki etkinliklere katılımınız ve dolayısıyla okulunuza sahip çıkmanız ölçüsünde öğrencilerin başarısı ve okula bağlılıkları artacaktır. Sabahın bu erken vaktinde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi.

Servis arabalarıyla vadi girişine ulaşan Lara Koleji velileri ailece 2 saat kadar süren yürüyüş yaptı. Veliler ve öğrenciler gezi rehberi ve aynı zamanda Lara Koleji beden eğitimi öğretmeni olan Eyyüp Bağatır’dan Kapadokya ve Bağlıdere Vadisi hakkında bilgi aldı.

Gezi boyunca hep yüzlerin gülümsediği gözlenirken velilerden Nuri Pınarlı, “Çoğu zaman işlerimizin yoğunluğundan böyle aktiviteleri yapamıyoruz. Lara Kolejinin bize bu fırsatı tanıdığı için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yürüyüş hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.