Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Veliler penaltılar ile stres attı

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji, düzenlediği penaltı yarışmasıyla velilerin stres atmasını sağladı.Kolej Müdürü Fatih Akaslan, öğrencilere yönelik sosyal ve sportif faaliyetlere artık veliler için organize edilen etkinliklerin de eklendiğini...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Veliler penaltılar ile stres attı
Kars Özel Sultan Alparslan Koleji, düzenlediği penaltı yarışmasıyla velilerin stres atmasını sağladı.

Kolej Müdürü Fatih Akaslan, öğrencilere yönelik sosyal ve sportif faaliyetlere artık veliler için organize edilen etkinliklerin de eklendiğini söyledi. Akaslan "Düzenlediğimiz, 'babalar penaltı' yarışması ciddi bir katılımla gerçekleştirildi. Neşeli bir yarışma ile tüm streslerimizi üzerimizden geçici olarak atmış olduk." dedi.

Yarışmanın 4 kategoriden oluştuğunu ifade eden Kolej Müdür Yardımcısı Fahri Esen, bu kategorilerin, standart penaltı atışı, korner çizgisinden boş kaleye top atma, top etrafında oniki saniyede daire çizip boş kaleye top atma ve 15 metreden üst ve yan direklere hedef alma olduğunu aktardı. Esen, "Adeta çocukça bir gün geçiren velilerimiz, tüm streslerini üzerilerinden atmanın mutluluğunu yaşadı. Yarışma sonunda birinci, ikinci ve üçüncü olanlara madalya verildi. Yarışma birincimiz, Gülbey Urhan, ikinci Oktay Durak ve üçüncü ise Davut Taş oldu." diye konuştu.

Organizasyonu gerçekleştiren beden eğitim öğretmeni Mehmet Doğan, velilerin stres atmalarını ve neşeli bir gün geçirmelerini hedeflediklerini, bunda da başarılı olduklarını belirtti.

Öğrenci velileri ise okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederek bu tür faaliyetlerin devamını istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.