Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Veliler en güzel aşure için yarıştı

Konya’nın Karapınar ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Sabah Dershanesi öğrenci velileri en güzel aşure için yarıştı. Her yıl Muharrem ayında ‘En Güzel Aşure’ yarışması ile birlik, beraberlik ve kardeşliği artırmak amacında...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Veliler en güzel aşure için yarıştı
Konya’nın Karapınar ilçesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Sabah Dershanesi öğrenci velileri en güzel aşure için yarıştı.

Her yıl Muharrem ayında ‘En Güzel Aşure’ yarışması ile birlik, beraberlik ve kardeşliği artırmak amacında olduklarını söyleyen Sabah Dershanesi Müdürü Ahmet Şahin, "Bu yarışmayı düzenlemedeki amacımız aşurenin önemini anlatmak, veli öğretmen ilişkililerimizi daha da kuvvetlendirmek, öğrencilerimizin daha başarılı olmalarını sağlamaktır. Birbirinden güzel aşure ile bu yarışmaya katılan tüm velilerimize teşekkür etmek istiyorum." dedi.

Şahin, başta veli ve öğrencileri olmak üzere ilçe esnafına toplam bin 400 kişiye aşure ikramında bulunduklarını belirtti.

Öğrenci velilerinden Hatice Özkan ise "Yarışmadan ziyade böylesine güzel bir atmosferde Muharrem ayında birlikte olmaktan çok memnun olduk. Yarışmaya katılan ve destekleyen tüm ailelere teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

En Güzel Aşure Yarışması'nda birinciye çeyrek altın, ikinciye gram, üçüncüye 50 lira ve dördüncüye 20 liralık hediye çeki verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.