Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Van Gölü sahilleri genç sporcularla şenlendi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan ücretsiz yaz spor okulları kapsamında kano, yelken, kürek ve yüzme kurslarına çocuklar büyük ilgi gösteriyor. Yaz tatillerini bir yandan eğlenip spor yaparak değerlendiren...

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2014 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2014 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Van Gölü sahilleri genç sporcularla şenlendi
Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan ücretsiz yaz spor okulları kapsamında kano, yelken, kürek ve yüzme kurslarına çocuklar büyük ilgi gösteriyor. Yaz tatillerini bir yandan eğlenip spor yaparak değerlendiren çocuklar Van Gölü sahillerine renk katıyor.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Edremit Su Sporları Merkezi'nde yaz spor okulları kapsamında başlatılan yelken, kano, kürek ve yüzme kurslarına çocuk ve gençler yoğun ilgi gösteriyor. Edremit Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Iğdır, Van için büyük bir zenginlik kaynağı olan Van Gölü'nde su sporlarının eğitimlerini vediklerini belirtti. Iğdır, "Gerçekten Van Gölü’nde yapılan kano, yelken ve kürekler gölümüzü renklendiriyor ve binenler zevk alıyor." dedi.

Yaz spor okuluna kayıtlı bütün çocukların müdürlüğe ait otobüslerle taşındığını belirten İlçe Müdürü Mustafa Iğdır, "Çocuklarımız geleceğimizin kıymetli varlıklarıdır. Onlar için ücretsiz servisler koyuyoruz." diye konuştu.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kano antrenörü Yusuf Ürün de kurs hakkında bilgi vererek, "Yaz spor okulları kapsamında yüzme kurslarımızda 120, kürek kurslarımızda 15, kano kurslarımızda 42 ve yelken kurslarımızda ise 18 öğrencimiz bulunmakta. Bu öğrencilerimiz gayet gayretli ve başarılı öğrenciler. Yüzme yarışmalarında dereceye giren sporcularımız var. İnşallah kano, yelken ve kürek yarışmalarında da dereceye girecek öğrencilerimizi yetiştiriyoruz." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.