Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Valiliğin ziyaretçileri polis okulu öğrencileri oldu

Kayseri Polis Meslek Yüksekokulu son sınıf öğrencileri, valiliği ziyaret ederek birimler ve işleyiş hakkında bilgi aldı. Daha sonra konferans salonuna geçerek, Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı tarafından İl İdaresi Kanunu hakkında bilgilendirildiler.Vali...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Valiliğin ziyaretçileri polis okulu öğrencileri oldu
Kayseri Polis Meslek Yüksekokulu son sınıf öğrencileri, valiliği ziyaret ederek birimler ve işleyiş hakkında bilgi aldı. Daha sonra konferans salonuna geçerek, Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı tarafından İl İdaresi Kanunu hakkında bilgilendirildiler.

Vali Yardımcısı Masatlı, öğrencilerin Emniyet Teşkilatı’nın çalışma alanlarından biri olan vilayet binasını da tanımasının, yerinde görüp bilgi edinmesinin mesleki hayatlarına katkı sağlayacağını dile getirdi. Polis Meslek Yüksekokulu’nda valinin görev ve yetkileri, valilik birimlerinin iş ve işlemleriyle ilgili dersler de verildiğini ifade ederek, ziyaretin öğrencilere faydalı olması temennisinde bulundu. Öğrenciler de birim çalışanlarının göstermiş olduğu ilgiden memnun kaldıklarını ifade ederek, meslek hayatına atılmadan önce çalışma alanlarını tanımalarının kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi. Vali Yardımcısı Masatlı, Kayseri Polis Meslek Yüksekokulu eğitimcileri ve öğrenciler, vilayet binası önünde toplu fotoğraf çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.