Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Toprak, İzmir'in çiçeğiyle ünlü ilçesi Bayındır'ı gezdi

İzmir Valisi Mustafa Toprak, çiçeğiyle ünlü ilçe Bayındır'a gitti. Kaymakam Mehmet Makas ve Belediye Başkanı Mehmet Kertiş'i makamlarında ziyaret eden Toprak, Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi Sinema Salonu, belediye meclis salonu ve hizmet...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Toprak, İzmir'in çiçeğiyle ünlü ilçesi Bayındır'ı gezdi
İzmir Valisi Mustafa Toprak, çiçeğiyle ünlü ilçe Bayındır'a gitti. Kaymakam Mehmet Makas ve Belediye Başkanı Mehmet Kertiş'i makamlarında ziyaret eden Toprak, Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi Sinema Salonu, belediye meclis salonu ve hizmet binasının diğer bölümlerini gezdi.

Başkan Kertiş, Vali Toprak'a TOKİ, şehir dönüşümü, duble yol, restorasyon ve sokak sağlıklılaştırma projeleri olmak üzere birçok konuda kısa bir sunum yaptı. Toprak'tan, restorasyon ve sokak sağlıklılaştırma konusunda destek istedi. Bayındır'a ilk defa geldiğini söyleyen Vali Toprak ise EXPO 2020 çalışmalarının başarıyla sonuçlanmasının ardından ikinci bir ziyaret yapacağını belirtti.

Ziyaretten sonra Vali Mustafa Toprak ve beraberindekiler, belediye tarafından restore edilerek içinde İlçe Halk Kütüphanesi, Bayındır Gençlik Merkezi ve Kent Müzesi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü eğitim sınıflarının yapıldığı Eski Tekel Hanı'nı gezdi. Gençlik Merkezi'ndeki resim kursuna giren Vali Toprak, buradakilerle sohbet etti Merkez Müdürü Erdal İnce'den bilgi aldı. Daha sonra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce verilen bateri ve saz kursu çalışmalarını inceledi. İlçe Halk Kütüphanesi ve Kent Müzesini de gezen Toprak, çalışmaları başarılı bulduğunu söyledi.

Son olarak Bayındır Belediyesi'nin Ağustos 2013'te restorasyonuna başladığı. yapım yılı 1496 olan Hacı Sinan Külliyesi ve çevresi gezildi. Eski Hükümet Konağı Butik Oteli'ninde görüldüğü ziyarette, bahçesinde Toprak'a restorasyon çalışması hakkında bilgi verildi. Vali Mustafa Toprak'a Bayındır ziyaretinde Kaymakam Mehmet Makas, İlçe Jandarma Komutanı Furkan Manav, Belediye Meclis üyeleri Şükran Hızlıer ve Kemal Ertürk, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erdal İnce ve İl Genel Meclis Üyesi Şakir Mocu da eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.