Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Tepe: En büyük servetimiz Cumhuriyet

Kars Valisi Eyüp Tepe, 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ülküsü ile ilan edilen ve 90’ıncı yıl dönümü kutlanan Cumhuriyet'in en büyük servet olduğunu bildirdi. Tepe, Cumhuriyetin, hiçbir zümre ve grubun etkisi altında kalmadan...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Tepe: En büyük servetimiz Cumhuriyet
Kars Valisi Eyüp Tepe, 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ülküsü ile ilan edilen ve 90’ıncı yıl dönümü kutlanan Cumhuriyet'in en büyük servet olduğunu bildirdi. Tepe, Cumhuriyetin, hiçbir zümre ve grubun etkisi altında kalmadan halkın kendi kendini yönetebilmesi anlamına geldiğini belirtti.

Vali Tepe mesajında, "Cumhuriyeti bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve Cumhuriyetin ilanından bu zamana dek vatanı için canlarını feda eden bütün vatan evlatlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz." dedi. Vali Tepe şöyle devam etti: "Milletin azim ve kararlığından başka hiçbir sermayesi olmadan kurulan Türkiye Cumhuriyeti, aradan geçen 90 yıla baktığımızda; başta ekonomi olmak üzere sağlık, eğitim, ulaşım, haberleşme ve daha birçok alanda yaptığı atılım ve kalkınma hamleleri ile tüm kesimlerin takdirini kazanmış büyük ve güçlü bir ülke konumuna gelmiştir. Cumhuriyetimizin göz nuru sevgili genç nesillerimiz sayesinde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 2023’ te dünyanın en büyük 10 ekonomisi içinde yer alacağız. Vizyonumuz budur, hedefimiz budur. Yapmanız gereken; bugün bizi biz yapan değerlere sahip çıkarak, geçmişte olduğu gibi bir arada, tek yürek hareket edip, daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye için azim ve kararlılıkla yılmadan, bıkmadan çok ama çok çalışmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve saygıdeğer Karslı hemşerilerimin en büyük bayramı olan Cumhuriyet Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.