Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Şentürk: Engelliler kötülük nedir bilmez

Özel Meslek Eğitim Merkezi ile Vahide-Hüseyin Karahan İş Eğitim Merkezi öğrencileri, Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ü ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette İş Eğitim Merkezi...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2015 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2015 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Şentürk: Engelliler kötülük nedir bilmez
Özel Meslek Eğitim Merkezi ile Vahide-Hüseyin Karahan İş Eğitim Merkezi öğrencileri, Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ü ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette İş Eğitim Merkezi Müdürü Ural Esen, Özel Meslek Eğitim Merkezi Müdürü İhsan Yavuz ve engelliler yer aldı.

Ziyaret sırasında konuşan Vali Necati Şentürk, engelli vatandaşlarımızın gönüllerinde sadece iyilik yattığını söyledi. Engelli vatandaşların diğer insanlardan sadece sevgi ve şefkat beklediğini ifade eden Vali Şentürk, "Engelli kelimesini hiç beğenmiyorum ve kullanmak da istemiyorum. Hiçbir insan mükemmel değildir. Yüce Mevlamız, her insana bir konuda kabiliyet vermiştir. Bundan dolayı engelli vatandaşlarımızın hepsinde bir yetenek mevcut. Engelli vatandaşlarımızın gizli kalmış kabiliyetlerini gün yüzüne çıkarmak için eğitilmeleri gerekiyor. Devletimiz de yapılan yasal düzenlemelerle engellileri topluma kazandırmayı, onları kimseye muhtaç etmeden yaşayacak seviyeye getirmeyi ve iş sahibi olmalarını sağlamayı amaçlıyor. Engelli vatandaşlarımızın öz güvenini kazanmalarını sağlamak toplumsal bir görevdir." dedi.

Ziyaret, Vali Necati Şentürk ile katılımcıların yaptığı sohbet ile sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.