Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Öztürk, Bitlis’te taziyeleri kabul ediyor

Çorum’un İskilip ilçesinde meydana gelen trafik kazasında annesini kaybeden Bitlis Valisi Orhan Öztürk, taziyeleri kabul ediyor. Annesini kaybeden Vali Öztürk, son görevini yerine getirmek üzere gittiği İskilip ilçesinden dönerek Bitlis'te...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2015 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2015 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çorum’un İskilip ilçesinde meydana gelen trafik kazasında annesini kaybeden Bitlis Valisi Orhan Öztürk, taziyeleri kabul ediyor.

Annesini kaybeden Vali Öztürk, son görevini yerine getirmek üzere gittiği İskilip ilçesinden dönerek Bitlis'te başsağlığı için gelenleri ağırladı. Bitlis’e gelişinin hemen ardından bürokrat, iş adamı, siyasetçi, sivil toplum kuruluşu temsilcisi, aşiretlerin önde gelenleri, medrese hocaları ve çok sayıda vatandaşın bulunduğu kalabalık ziyaretçi topluluğu Vali Öztürk’e taziye için ziyarette bulundu. Taziyelerin kabulü için Vali Konağı’nın bahçesine kurulan taziye çadırında Bitlis Valisi Orhan Öztürk başsağlığı için gelenleri ağırladı.

Öztürk’ün annesi Şerife Öztürk’ün ruhuna Fatiha ve Yasinlerin okunduğu taziye çadırında, imam-hatipler tarafından dualar edilip, Kur’an tilaveti okundu.

ANNESİ BABASI HAYATTA OLANLAR KIYMETİNİ BİLSİNLER

Kendisine taziye için gelenleri tek tek ayakta karşılayan ve uğurlayan Bitlis Valisi Orhan Öztürk, annesi ve babası hayatta olanların kıymetlerini bilmelerini gerektiğini ifade ederek, “Hayatta iken onların kıymetini bilin, sık sık ziyaret edin hal hatırlarını sorun. Onlar kaç yaşında olursa olsunlar varlıkları ile evlatlarına güç vermektedirler.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.